E-képzési program
Copyright Bio-Szil © 2009

E-learning módszerre épülő, környezettudatosságra nevelő oktatási program kidolgozása és internetes felületen történő megvalósítása.

 

E-képzéssel
kapcsolatos anyagok

 

 

Oktatási anyag

 

 

Teszt

 

 

Jelentkezési lap

 

 

Oklevél

 

 

 

 

 

 

oklevel.doc
jelentkezesi lap.pdf
teszt.pdf
oktatasi anyag.pdf
Tudnivalók

 Az Energia-oktatási anyag e-képzési programja azt a célt szolgálja, hogy minél könnyebben elősegítsük az Ön számára a környezettudatos viselkedési mód elsajátítását, mellyel saját otthonában, munkahelyén vagy vállalkozásában tud jelentős megtakarításokat elérni.
 

Az oktatási program az alábbi területeken fogalmazz meg különböző hasznos tanácsokat:
 

- Fűtés

- Vízfelhasználás

- Gáz- és villanyfelhasználás

- Építkezés, épület felújítások

- Épületek energetikai tanúsítása

 

A képzési programra való jelentkezés ingyenes, melyet a mellékelt jelentkezési lap kitöltésével tud megtenni.
 

A mai rohanó világban egyre kevesebb idő jut hosszabb képzési programokon való részvételre, helyette inkább az internet segítségével próbálunk információkhoz, különböző ismeretekhez jutni. Így a BIO-SZIL Nonprofit Kft. a programban együttmûködő partnereivel e-képzési programot dolgozott ki, melyet a www.zoldaram.bioszil.hu honlapról tud letölteni, és az Önnek megfelelõ idõpontban tanulmányozni, tanulni.
 

Ha úgy érzi, hogy felkészült az oktatási programból, akkor töltse ki a vizsgatesztet, melyet elektronikus formában a bioszilkht@vipmail.hu Ez az e-mail cím védett a spamkeresõktõl, engedélyezni kell a Javascript használatát a megtekintéshez. e-mail címre tud megküldeni. A teszt megküldése után cégünk 1 héten belül kijavítja az Ön által kitöltött tesztet, s amennyiben vizsgája sikeresen megfelelt, a program elvégzéséről szóló oklevelet postán küldjük meg Önnek.

 

Reméljük, Oktatási programunk felkeltette az érdeklődését, és hasznos tanácsokkal szolgál az Ön számára. Sikeres felkészülést kívánunk!

Klímabarát zöldáramok hete
Kezdőoldal.
Konferenciák.
Fórumok.
Térségi expók.
Kiadványok.
E-képzés.
E-mail